Draads support

Tel: +31 (0) 348 46 94 10

Waakz

Een goede beveiliging van uw ICT-omgeving is van cruciaal belang. Voor de continuïteit en integriteit van uw organisatie. Maar ook vanwege wettelijke regelgeving die u noodzaakt tot het nemen van adequate securitymaatregelen om datalekken te voorkomen.

Ondanks alle cyberaanvallen die vandaag de dag plaatsvinden beschouwen veel bedrijven het nemen van beveiligingsmaatregelen nog steeds als noodzakelijk kwaad. Slechts weinigen willen serieus aandacht (en geld) besteden aan IT security diensten. En als er toch geld besteed moet worden aan IT security, dan moet één oplossing ook direct alles beveiligen.

Welke ICT-onderdelen moet u beveiligen?

Helaas is de realiteit anders. Het is belangrijk om eerst duidelijk te hebben wat de primaire processen binnen uw bedrijf zijn voordat u een besluit neemt over IT security. Waarmee verdient uw bedrijf daadwerkelijk haar geld? Waar bevindt zich de kern van uw bedrijf? Oftewel, stel dat u daar wordt geraakt, komt u dan direct in de problemen? Zijn het ontwerpen, patenten, recepten, productie- of klantgegevens?

Uw IT security naar een hoger niveau tillen

Wanneer deze vraag is beantwoord, kunnen we samen met u een beveiligingsstrategie opzetten voor uw IT security. De praktijk zal uitwijzen dat dit niet blijft bij slechts één oplossing, maar een totaal aan IT-security diensten die samenwerken en uw beveiliging naar een hoger niveau tillen. Door deze aanpak heeft u niet alleen een doeltreffende beveiliging toegesneden op uw eigen bedrijf, maar weet u ook waar in de toekomst uw aandachtspunten of zwakheden liggen.

bg-img.jpeg