Draads support

Tel: +31 (0) 348 46 94 10

Werkplekbeheer

Draads is gespecialiseerd in ICT Werkplekbeheer. Onze jarenlange ervaring op dit gebied zorgt dat ICT voor u werkt! Met geavanceerde tools voorkomen we de meeste problemen. We staan snel voor u klaar, van afstand en waar nodig bij u op locatie.

Wat is Werkplekbeheer

Een organisatie bestaat uit verschillende werkplekken met computers, laptops, tablets en printers. U wilt er zeker van zijn dat deze apparatuur altijd betrouwbaar is en dat storingen worden voorkomen, zodat medewerkers hun werk gewoon kunnen blijven doen.

Goed werkplekbeheer vereist specialistische kennis van hardware en software en vraagt om snel handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen en, wanneer deze toch ontstaan, adequaat op te lossen.

Voor wie is Werkplekbeheer

Iedereen kent het probleem van vastlopende computers, een printer die niet werkt, een beamer die het nét voor die belangrijke presentatie laat afweten en andere dagelijkse problemen waar medewerkers tegenaan lopen. Het beheren van de apparatuur op de werkplekken en het monitoren dat deze 24/7 goed werkt, is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt: het moet gewoon werken. Storingen aan apparatuur, het installeren van nieuwe software en het oplossen van storingen leidt teveel af van waar het in uw bedrijf echt om gaat.

Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt ervoor dat binnen uw bedrijf kan worden gefocust op de primaire bedrijfsprocessen. De processen waar uw bedrijf goed in is en waar u het geld mee verdient.

Wat doen wij

Draads is specialist op het gebied van Werkplekbeheer. Met onze software kijken wij op afstand naar de diverse onderdelen van jouw apparatuur, zoals CPU, geheugengebruik, de status van de harddrive en eventuele softwareproblemen. Op deze manier kunnen wij ingrijpen voordat zich problemen voordoen.

Met het uitbesteden van het werkplekbeheer aan Draads bent u verzekerd van een uitstekende support. Met onze remote support beheren wij uw werkplekken en lossen we, indien nodig, problemen op afstand op. Wanneer dit niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld doordat uw internetverbinding niet meer werkt, zijn wij snel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Meer informatie of afspraak over Werkplekbeheer

Heeft u nog vragen over Werkplekbeheer, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons op 0348-469410. We helpen u graag verder!

Werkplekbeheer