Draads support

Tel: +31 (0) 348 46 94 10

ICT VOOR MONDZORGPRAKTIJKEN

ICT voor mondzorgpraktijken

Draads is gespecialiseerd in ICT automatisering voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten.

Wij zijn het team van Draads BV.  Draads is een in Montfoort gevestigd ICT bedrijf gespecialiseerd in werkplekbeheer van o.a. mondzorgpraktijken. Door onze jarenlange ervaring met praktijken en onze samenwerking met o.a. Complan weten wij wat uw praktijk nodig heeft. Wij bieden professionele remote ondersteuning en ondersteuning bij u op locatie, indien gewenst in service contractvorm. Wij leveren niet alleen de benodigde hardware, maar zo ook de software die nodig is rondom de werkplek, vanaf de internetverbinding tot en met de telefoon op uw bureau, altijd van A-merken. Daarnaast verzorgen wij professionele VoIP telefonie op een modern en flexibel platform. Kortom, wij zorgen dat ICT voor ú werkt.

Praktijk automatisering

Uw automatisering vormt het hart van uw tandartspraktijk. Een ICT dienstverlener met kennis van de mondzorgbranche is daarom onmisbaar. Dankzij jarenlange ervaring in deze sector en goede contacten met leveranciers van mondzorgtoepassingen, levert Draads heldere, functionele en efficiënte totaaloplossingen voor uw praktijk. meer weten?

VoIP Telefonie

Met de VoIP producten van Draads kunnen wij uw mondzorgpraktijk altijd een passende en betaalbare telefonieoplossing bieden. Draads biedt VoIP telefonie voor mondzorgpraktijken voor een optimale bereikbaarheid. Onze telefonieoplossing is gericht om zo efficiënt mogelijk te werken en duidelijke communicatie met de patiënt aan de andere kant van de lijn.

Online- en clouddiensten

Draads is gespecialiseerd in Microsoft 365 en overige Clouddiensten. De belangrijkste producten zijn Microsoft Office, Exchange Online en Sharepoint. Microsoft 365 biedt een groeiend aanbod van diensten om snel en effectief samen te kunnen werken. Draads biedt ook een heel scala aan back-up en beveilgings producten.  

ICT voor mondzorg praktijken